Bekijk de voordelen

Wij geven u advies, om het juiste uit te stralen.

--> Bekijk alle producten

Informatie


Wij bieden u alle informatie over zakelijke verlichtings- producten zoals lichtbronnen, armaturen & accessoires, deze vindt u eenvoudig via Installateursland.nl.


Overstap naar LED


Wij kunnen u helpen met de overstap naar energie-efficiënte LED verlichting, dit behoort tot de mogelijkheden voor zowel nieuwe als bestaande situaties.Verlichtingsadvies


Wij adviseren u graag over kantoor-, industrie-, winkel-, buitenverlichting en meer!

Bekijk diverse industrieën

Onderdeel AGK Elektro


Wij zijn onderdeel van AGK Elektro: Een groothandel voor professionals in Licht & Elektra.

Ga naar agkelektro.nl
Installateursland.nl

Lichtoplossingen voor iedere industrie

Onze missie is om u als installateur een eenvoudige tool in handen te geven, om uw klanten goed te kunnen adviseren in hun overstap naar een mooi led armatuur.

U kunt Installateursland.nl gebruiken om bij uw klant de diverse armaturen of LED lichtbronnen te presenteren. Wij hebben ook een prachtig boek met alle informatie over de diverse armaturen, die u als een fijn naslagwerk kunt gebruiken.

Wij bieden de installateur inkoopvoordeel. Wij kopen onze producten grootschalig in en werken samen met internationale fabrikanten. Hierdoor kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden en onze klanten de beste prijzen bieden.

Productcatalogus 2018


VRAAG AAN

De catalogus

Wij hebben ook een prachtig boek met alle informatie over de diverse armaturen, die u als naslagwerk kunt gebruiken.


ZOEK UW PRODUCTEN

Onze website

U kunt Installateursland.nl gebruiken om bij uw klant de diverse armaturen of LED lichtbronnen te presenteren.


INTERESSE?

Uw offerte

U kunt eenvoudig uw armatuur of lichtbron keuze aanvragen via de offerte aanvraag op installateursland.nl. Onze medewerkers zullen u een offerte doen toekomen met de voor u geldende prijzen en levertijden.


Neem contact op


Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of wilt u persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 23 364 864, u kunt ons ook een WhatsApp sturen op nummer 06-81 504 145 of bekijk onze contactpagina.

Vrijblijvende offerte


U kunt eenvoudig uw armatuur of lichtbron keuze aanvragen via de offerte aanvraag op installateursland.nl. Onze medewerkers zullen u een offerte doen toekomen met de voor u geldende prijzen en levertijden.

Kom langs

Naast onze website, bent u van harte welkom in onze showroom in Cruquius.


Adres en contactgegevens