Inleiding

Voor Installateursland.nl is het van groot belang dat klantgegevens zorgvuldig worden verwerkt. De klantgegevens worden dan ook met de grootst mogelijk zorg behandeld en beveiligd. Installateursland.nl houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt aan een zorgvuldige gegevensverwerking.

De Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Installateursland.nl, Crommelinbaan 65 2142 EX Cruquius. De verwerking van persoonsgegevens is aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens, te Den Haag.

 

Verwerking van persoonsgegevens

Installateursland.nl legt klantgegevens vast, wanneer u klant bent van Installateursland.nl. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, legt Installateursland.nl klantgegevens vast op een beveiligde webomgeving van https://www.installateursland.nl/ of wanneer u contact heeft met Installateursland.nl. Installateursland.nl gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van een overeenkomst, het spaarpunten programma, (extra) service en om u op de hoogte te houden van nieuwe producten, extra kortingen, updates omtrent het Installateursland.nl karakter of belangrijke informatie m.b.t. uw spaarpunten programma. Daarnaast kan Installateursland.nl u informeren over producten en diensten van zorgvuldig geselecteerde partners die voor u relevant kunnen zijn. Indien u geen prijs stelt op informatie van Installateursland.nl of u wilt de toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken, dan kunt u dit schriftelijk melden bij: Crommelinbaan 65, 2142 EX, Cruquius of per e-mail aan info@Installateursland.nl.

 

Clickgedrag

Op de website van Installateursland.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zonder dat deze bezoekers identificeren, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Installateursland.nl haar dienstverlening aan haar klanten verder optimaliseren.

 

Gebruik van Cookies

Installateursland.nl maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Installateursland.nl maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de website van Installateursland.nl   voor u gemakkelijker te maken.

Daarnaast maakt Installateursland.nl ook gebruik van een speciale cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen, de volgende keer dat u op de website langskomt. Met behulp van dit cookie kan de site speciaal op u worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site voor u nog aangenamer te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

 

Installateursland.nl en andere websites

Op de website van Installateursland.nl treft u een aantal links aan naar andere websites. Installateursland.nl kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

 

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan Crommelinbaan 65 2142 EX Cruquius of per e-mail aan info@installateursland.nl, of door te whatsappen naar 0681504145 of te bellen naar 0235364864.

 

Wijzigingen

Installateursland.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacy beleid van Installateursland.nl.

 

Cruquius, 2-2-2018

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen